Ultimele stiri

La o căsuță din centrul Timișoarei, vinul fiert se vinde în scop caritabil. Unde merg banii

casuta targ de craciun

La una dintre căsuțele de la Târgul de Crăciun din centrul Timișoarei, vinul fiert și ceaiul cald se vând în scop caritabil. Pentru cel de-al șaptea an consecutiv, mai multe cluburi de voluntariat din capitala Banatului și-au unit forțele pentru a-i ajuta, de această dată, pe bebelușii care vin pe lume la Maternitatea „Bega”, una dintre cele mai mari din vestul țării.

Prin urmare, toți banii strânși din vânzarea vinului și a ceaiului vor fi direcționați pentru achitarea integrală a unui aparat achiziționat deja pentru maternitate. Proiectul se numește „VINo să încălzești un suflet”, iar căsuța din centrul Timișoarei este deschisă până în data de 21 decembrie.

„În spatele meu se află Târgul de Crăciun din Timișoara și lângă fântâna arteziană cu pești se află căsuța noastră unde vindem vin fiert și ceai cald. Toți banii ce se vor strânge din acest proiect se vor duce către achitarea integrală a unui aparat pentru Maternitatea Bega. În urma altor proiecte comune pe care le-am desfășurat, am reușit să plătim avansul, iar la ora actuală aparatul este la maternitate, se folosește, însă trebuie să-l plătim integral. Alături de voi vom putea să realizăm acest scop și să aducem un plus orașului nostru, și anume nou-născuților. Avem nevoie de ajutorul fiecăruia dintre voi și vă așteptăm la un vin fiert și nu în ultimul rând, să încălzim un suflet”, transmit organizatorii evenimentului printr-un filmuleț postat pe internet.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*