Ultimele stiri

La Primăria Timișoara se cer bani pentru evenimente ce au avut deja loc

Primaria Timisoara

Situație incredibilă la Primăria Timișoara!  Vineri, consilierilor locali li s-a cerut să voteze alocarea a 400.000 de lei pentru patru evenimente. Problema este că numai două dintre acestea urmează să aibă loc, celelalte fiind deja încheiate. Mai mult decât atât, primarul Nicolae Robu este acuzat de consilierii PSD că a folosit unul dintre evenimente, mai exact Festivalul Minorităților, să-l plimbe pe Klaus Iohannis printr-o baie de mulțime.

Social-democrații s-au revoltat prin vocea Ramonei Olteanu și au refuzat să voteze proiectul de finanțare a celor patru evenimente aflat pe ordinea de zi. Aceasta a reclamat faptul că ACL-ul a profitat de Festivalul Minorităților pentru un miting electoral în care candidatul Klaus Iohannis s-a bucurat de o baie de mulțime.

Robu nu s-a supărat la amendamentul social-democratei, ba chiar a recunoscut că este vorba de o mică greșeală.

“Ediția din acest an, prevăzută să aibă loc în primul weekend din octombrie, am anunțat-o încă din aprilie. S-a greșit că nu s-a venit cu referatul mai devreme, dar eu l-am semnat în 23 septembrie. Sunt de acord că nu putem să finanțăm un eveniment după ce a avut loc. Vă propun să nu votăm din această rațiune”, a spus Robu.

În final, din cele patru evenimente vor fi finanțate numai două.  Vorbim despre un eveniment care va promova, în luna noiembrie, tradițiile populare, care va fi primi 100.000 de lei de la Primărie și de un eveniment dedicat aniversării a 25 de ani de la Revoluție, care urmează să aibă loc, în noiembrie, în București. Acesta va beneficia de 200.000 de lei.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*