Ultimele stiri

La PSD toată lumea suspectează pe toată lumea de trădare! Ce legătură are felul în care au fost împăturite biletele de vot cu cel care a trădat

Radu Țoancă

Deși a trecut aproape o săptămână de când s-a deschis o anchetă internă, PSD Timiș nu a găsit încă trădătorul care l-a ajutat pe viceprimarul liberal Dan Diaconu să rămână în funcție. Acesta este și motivul pentru care toată lumea suspectează pe toată lumea la PSD.

Din sursele Timișoara Online va putem spune că principalul suspect este Elena Wolf. Se bănuiește că aceasta ar fi primit indicații chiar de la liderul PNL, Klaus Iohannis, prin Forumul German.

Totuși, a fost întocmită și o listă a posibililor trădăroti din PSD. Pe lista scurtă se află Ramona Olteanu, Romanița Jumanca și Florin Bârsășteanu.

Tot din surse va putem spune că a ajuns să fie suspectat chiar și Radu Țoancă.

Radu Țoancă dezminte informațiile!

Contactat de Timișoara Online, consilierul PSD a declarat că unele nume nu au ce căuta pe lista posibililor trădători. Acesta motivează că s-a observat că cel care a trădat a împachetat biletul de vot o singură dată. Pe filmarea din ziua respectivă se poate observa, spune consilierul, că el, Romanița Jumanca, Florin Bârsășteanu, Traian Stoia și Elena Wolf au împachetat biletul în două, ceea ce îi exclude clar din calcul.

Totodată, Țoancă susține că deja se știe cine este trădătorul din interiorul partidului, doar că “lăsăm ca aceste lucruri să-și continuie cursul pentru că există lucruri mai importante decât scandalurile politice”.

Despre cel care a trădat, consilierul PSD, spune că este o persoană fără carcater care “spune una și face alta”.

Ancheta merge totuși mai departe în interiorul PSD și se speculează că aceștia au apelat la ajutorul unui psiholog pentru a urmări pe filmare mimica și gesturile celor care au votat, pentru ca astfel să-l poată identifica pe cel sau cea care l-a ajutat pe Dan Diaconu să rămână în funcție.

 

1 Commentariu pe La PSD toată lumea suspectează pe toată lumea de trădare! Ce legătură are felul în care au fost împăturite biletele de vot cu cel care a trădat

  1. Tatar Gheorghe // 15 iunie 2014 a 16:57 // Răspunde

    Libertatea de a alege nu trebuie confundata cu tradarea.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*