Ultimele stiri

La Timişoara încep pregătirile pentru curăţenia de primăvară

Curatenie de Primavara

Primăria Timişoara avertizează cetăţenii oraşului că trebuie să se pregătească, din nou, pentru curăţenia de primăvară. Astfel, în perioada 24 martie – 6 aprilie se vor colecta numai obiecte de uz casnic şi gospodăresc şi deşeuri vegetale rezultate din curăţirea arborilor plantaţi pe aliniamentele stradale şi a spaţiilor verzi din jurul imobilelor.

Acţiunea se va desfăşura în două etape. În prima fază, în perioada 24 – 30 martie, va fi vizată zona de nord a oraşului, faţă de Bega, urmând ca apoi, între 31 martie – 6 aprilie, să se lucreze zona de sud.

De asemenea, oficialii primăriei au comunicat: „se interzice proprietarilor de imobile (case individuale), asociaţiilor de proprietari/locatari, instituţiilor publice, agenţilor economici scoaterea şi depozitarea pe domeniul public, în cadrul acţiunilor ecologice (Curăţenia Generală de Primăvară/Toamnă), de deşeuri din amenajări interioare (moloz) şi deşeuri din curăţirea pivniţelor şi podurilor (praf de cărbune, ţigle, cărămizi, faianţă şi gresie sparte)”.

În cazul nerespectării acestor reguli, timişorenii riscă amenzi între 500 şi 1000 de lei, pentru persoanele fizice, şi între 1000 şi 2000 de lei, pentru persoanele juridice.

Pentru mai multe informaţii accesaţi website-ul Primăriei Timişoara.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*