Ultimele stiri

Pregătiri pentru Balul Vienez, la Timişoara, un eveniment cultural caritabil. Cui vor fi donaţi banii strânşi

balul vienez

Timișoara, din nou în ochii europeni prin Balul Vienez. Evenimentul are loc în data de 26 noiembrie, la Sala Teatrului Naţional din oraş.

Balul este un eveniment cultural caritabil, scopul acestui proiect fiind de a sprijini Fundația internațională United Way România în beneficiul a circa 750 de copii, tineri și vârstnici din orașul Timișoara.

În fiecare an, Balul Vienez de la Timișoara se bazează pe trei piloni principali: cultural, caritabil și educațional. Astfel, tinerii cu vârsta cuprinsă între 16-24 de ani sunt invitaţi să se înscrie pentru a fi selectați ca debutanți. Timp de o lună, aceștia vor urma un curs alături de doi dintre cei mai distinși antrenori de dans din România, Diana și Raul Avram. În urma selecției, vor fi desemnați 48 de debutanți care vor continua pregătirile până în seara balului, când vor dansa în Sala Teatrului Național. Tinerii, ca viitori debutanți, se pot înscrie aici http://balul-vienez.ro/invitatie-debutanti/

La Balul Vienez se pot înscrie şi copii, cu vârsta cuprinsă între 6-12 ani. Timp de o lună, ei vor urma un curs inițial de dans sub îndrumarea coregrafilor. După încheierea cursului inițial va avea loc o selecție în urma căreia vor fi desemnate minim 10 perechi de „minidansatori”. Acestea vor pregăti o coregrafie pe care o vor prezenta ulterior în fața audienței din seara evenimentului. Părinții își pot înscrie copiii ca minidansatori la bal pe acest link – http://balul-vienez.ro/mini-dansatori/.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*