Ultimele stiri

La Timişoara începe Oktoberfest, în parcarea Iulius Mall, cu multă bere, cârnaţi şi concerte

oktoberfest

Un nou motiv de distracţie pentru timişoreni, în acest sfârşit de săptămână. Asta pentru că începe cea de-a doua ediţie a Oktoberfest România, mâine, 24 septembrie, iar petrecerea va ţine până în 4 octombrie. Deci, vorbim de 11 zile de voie bună în parcarea Iulius Mall Timişoara, perioadă în care organizatorii le-au pregătit participanţilor o serie de surprize.

Aproximativ 4.500 de oameni intră în cortul amenajat în parcare, special pentru festival. Aici sunt aşteptaţi cu mulţi mici, cârnaţi şi bere. Evenimentul începe mâine, la ora 17.00, cu Parada Oktoberfest, din care vor face parte şi dansatori îmbrăcaţi în costume bavareze.

Urmează ca în cort să se dea cep butoaielor cu bere, deci oficial petrecerea va începe. Printre atracţiile festivalului se numără un mic dejun bavarez, în cadrul căruia pot fi degustate specialităţi germane, iar participanţii au parte de jocuri cu premii şi pot asculta muzică tradiţională bavareză.

Printre trupele care-i vor încânta pe timişoreni se numără Rocky 5, Trupa 6, sau Melody. De asemenea, în cadrul festivalului din Timişoara se va desfăşura şi concursul „Miss Oktoberfest”.

Programul complet al evenimentului este disponibil AICI!

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*