Ultimele stiri

La Timișoara se alege cel mai tare profesor, de către studenți

Ai un profesor preferat? Nu mai sta pe gânduri și nominalizează-l pentru a putea primi titlul de profesorul Bologna, în cadrul unei gale care va avea loc la Timișoara.

Gala Profesorului Bologna este un proiect de tradiţie al ANOSR ce are ca scop principal îmbunătăţirea sistemului de învăţământ superior din România prin premierea și promovarea profesorilor ce formează generaţii, reprezintă adevărate valori şi sunt modele pentru studenţi.

Profesorul Bologna este un specialist, pasionat de educație, care folosește tehnologia și metodele potrivite de predare cu scopul de a pregăti studenții pentru integrarea în piața muncii și mai important, în societatea de mâine. Un profesor Bologna analizează, răspunde nevoilor morale, dar și etice ale studenților, știe să decodifice informația într-un limbaj corect, firesc, apropiat.

Titlul de „Profesor Bologna” este cu atât mai semnificativ cu cât acesta vine exclusiv din partea studenților – cei care sunt cei mai îndreptățiți să recunoască și să aprecieze performanța didactică a profesorilor lor.

Prima etapă importantă a proiectului o constituie perioada de înscriere, în care studenţii îşi vor putea nominaliza profesorii preferaţi pentru titlul de Profesor Bologna pe www.profitari.ro, până la data de 23 martie, completând următorul formular.

Apoi, pe parcusul a trei zile, în perioada 22-24 mai, la Timișoara va fi organizată Gala Profesorului Bologna.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*