Ultimele stiri

La Timișoara se construiește un nou mall! Când încep lucrările și unde va fi amenajat

timisoara plaza

Compania Plaza Centers, controlată de Mordechay Zisser, unul dintre cei mai bogaţi oameni de afaceri din Israel, vrea să construiască anul acesta un mall la Timişoara, chiar dacă dezvoltatorul se află de anul trecut în reorganizare judiciară.

După ce ani de zile israelienii de la Plaza Centre au tot amânat proiectele de malluri pe terenurile deţinute în mai multe oraşe din România, ultimul anunţ al companiei aflată în reorganizare judiciară, arată că anul acesta sau anul viitor se va începe construcţia unui mall la Timişoara. Şi nu doar atât. Vrea şi câteva modificări în ceea ce priveşte parteneriatul public privat semnat cu statul român pentru proiectul Casa Radio.

Plaza Centers deţine o participaţie de 75% din proiectul Casa Radio, într-un parteneriat cu statul român. Proiectul ar urma să aibă o suprafaţă netă construită de 550.000 mp, cu un centru comercial cu o suprafaţă închiriabilă de 76.000 mp, dar şi spaţii de birouri, hotel, apart-hotel şi un centru de conferinţe. Compania a obţinut un PUD (plan urbanistic de detaliu) şi un PUZ (plan urbanistic zonal) pentru proiectul Dâmboviţa Center Multifunctional Complex, iar finalizarea primei faze este programată pentru 2016/2017″, se arată raportul financiar pentru anul 2013.

Citește continuarea AICI!

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*