Ultimele stiri

La Timișoara se discută despre dezvoltarea economică a orașului. Ce întâlnire are loc

timisoara

Adunarea Generală a Consiliului Consultativ Economic din Timișoara se întâlnește pentru a doua oară pentru a discuta despre cum poate orașul să se dezvolte din punct de vedere economic. Dezbaterea are loc în data de 17 iunie, de la ora 16.00, în sala Timiș-Mureș a Centrului Regional de Afaceri Timișoara.

 

Asociația a fost înființată la începutul acestui an și își propune definirea și susținerea unei viziuni complementare în raport cu cea a administrației publice locale pentru dezvoltarea economică a municipiului de pe Bega.
La Adunarea Generală sunt invitate peste 50 de instituții reprezentative în domeniul economic, de la cluburi de afaceri, clustere, agenții de dezvoltare și bănci până la universități și corp diplomatic.

Punctul principal pe ordinea de zi este dezbaterea proiectelor de primă prioritate, identificate de către Biroul Permanent al CCE, organism de conducere care se întrunește la fiecare două săptămâni. Fiecare proiect este deja prefundamentat și va fi prezentat pe baza unei fișe.

Grupul de inițiativă, coordonat de Marian-Constantin Vasile, consilier personal al primarului Timișoarei, își propune ca cei peste 100 de membri ai Consiliului Consultativ Economic să se implice chiar și mai intens de acum înainte, mai ales după dezbaterea acestor proiecte complexe, dar vizionare și foarte utile pentru comunitatea noastră.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*