Ultimele stiri

La Timișoara se organizează un nou târg de Crăciun. De ce este mai special

cadouri

Asociația Sfera Timișoarei vrea să le facă o mică bucurie copiilor aflați în centrele de plasament din județul Timiș, iar în acest sens a lansat campania inedită „Numai fapte bune”. În cadrul acesteia, reprezentanții asociației intenționează să pregătească cutii cu cadouri pentru acești prichindei sărmani.

Toate aceste fapte bune sunt continuare și în cadrul unui târg de Crăciun organizat în perioada 11-12 decembrie în lobby-ul de la City Business Centre din Piața 700. Porțile târgului vor fi deschise de la ora 09.00 la 19.00 în ambele zile, accesul fiind gratuit.

Christmas Charity Fair va fi “cel mai chic târg unde se promovează arta, cultura și produsele made in Timișoara” cu expozanți inediți și plini de ingeniozitate. Astfel, în cadrul târgului pot fi găsite decorațiuni de Crăciun, bijuterii, cărți, delicatese bio, obiecte de mobilier recondiționate, papioane tematice, haine personalizate, perne decorative, pachete SPA, săpunuri și lumânări.

Tot în cadrul târgului va avea loc o expoziție de tablouri, cu vânzare, ale elevilor și profesorilor de la Liceul de Arte Plastice Timișoara. Expozanții prezenți vor dona profiturile încasate la târg, cauzei caritabile „Numai fapte bune”, asigurând astfel distribuția cadourilor în centrele de plasament din zonele rurale. Organizatorii de la Sfera Timișoarei au pregătit vizitatorilor și multe surprize, printre care o tombolă cu premii constând în brăduți în ghiveci, obiecte decorative și vouchere cadou.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*