Ultimele stiri

La vot din secție în secție. ACL acuză patru persoane că au votat în mai multe locuri [Video]

O mașină cu numere de Bihor pendulează patru persoane de la o secție la alta. După ce a oprit la secția de votare de la Liceul Vlad Țepeș, unde toate cele patru persoane aflate în ea au votat, mașina s-a îndreptat la secția de la Liceul Vincențiu Babeș, unde s-a votat din nou. Acuzele sunt aduse de ACL, care spune că Poliția și Biroul Electoral Județean au fost deja sesizate.

Astfel, după ce cei patru pasageri ar fi votat la liceele Vlad Țepeș și Vincențiu Babeș ar fi încercat să voteze și la Casa Tineretului. Aici însă și-ar fi dat seama că sunt filmați de reprezentanții ACL în teren, așa că au făcut cale întoarsă.

“Colegii noștri sunt pe teren și au surprins o mașina cu număr de înmatriculare BH 83 TIF din Bihor care s-a oprit la secția de votare de la Liceul Vlad Țepeș, unde au coborât 4 persoane, după care aceleași 4 persoane au votat la secția de la Liceul Vincențiu Babeș. Următoarea oprire a fost la Casa Tineretului, unde au staționat scurt timp și, pentru că și-au dat seama ca erau filmați, au plecat mai departe”, transmit cei de la ACL Timiș.

Acesta nu este singurul caz de acest gen, susțin cei de la ACL, care avertizează că vor fi cu ochii în patru. Pentru moment, formațiunea va depune o sesizare la BEJ pentru aceasta situație și a anunțat serviciul de urgență 112.

masina Bihor2 masina Bihor3

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*