Ultimele stiri

Ladies’ expo, Iulius Mall Timişoara – locul perfect pentru alegerea cadoului de 8 Martie

8 Martie, Ziua Internaţională a Femeii, reprezintă un prilej de bucurie şi răsfăţ pentru toate doamnele şi domnişoarele. În acest week-end, Iulius Mall Timişoara le vine în ajutorul domnilor care doresc să le ofere un cadou frumos femeilor speciale din viaţa lor.

La Iulius Mall, misiunea de a cumpăra un cadou pentru mamă, soţie, bunică, profesoare sau colegele de serviciu este mult mai simplă, pentru că, în perioada 4 – 6 martie 2016, are loc târgul Ladies’ Expo. Aici, cei aflaţi în căutarea darurilor de 8 Martie au la dispoziţie o gamă extinsă de bijuterii, obiecte de marochinărie, flori, decoraţiuni, produse handmade, accesorii, cosmetice, dulciuri şi multe altele. Expoziţia cu vânzare are loc de vineri până duminică inclusiv, la parterul şi demisolul Iulius Mall.

Totodată, cei care, la început de martie, trec pragul mall-ului, sunt răsplătiţi în cadrul campaniei „Dă play la primăvară!”. Îi aşteaptă cadouri instant la cumpărături, precum: vouchere pentru shopping, distacție sau răsfăț, produse cosmetice sau băuturi răcoritoare. Marile premii ale campaniei vor fi acordate prin tragere la sorţi şi constau în bilete la concertele sezonului, în România: Julio Iglesias, Enrique Iglesias şi Carla’s Dreams. Campania se desfăşoară până pe 8 martie inclusiv, când, la ora 17.00, are loc extragerea marilor premii.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*