Ultimele stiri

Lărgirea pasajelor Jiul, Popa Șapcă și Solventul ar putea deveni realitate

pasajul jiul

Încă din campania electorală din 2012 primarul Nicolae Robu promitea lărgirea pasajelor Jiul, Popa Șapcă și Solventul. Iată că acum, la mai bine de doi ani, proiectele ar putea deveni realitate. Asta pentru că, municipalitatea vrea să demareze în cel mai scurt timp lucrările la toate cele trei proiecte. La finele lunii octombrie, primarul Nicolae Robu anunța că unul dintre obiective  va fi finanțat de Primărie, iar celelalte două se vor face pe bani europeni.

Marți, în cadrul plenului Consiliului Local, consilierii au votat trei proiecte de hotărâre privind aprobarea studiului de fazebilitate la toate cele trei pasaje, astfel făcându-se primii pași spre modernizare.

Vă reamintim că la sfârșitul lunii octombrie primarul Nicolae Robu anunța aceste demersuri. Atunci edilul menționa că nu s-a decis încă la care dintre pasaje vor fi demarate prima dată lucrările. Deși Robu ar fi vrut să se înceapă cu Pasajul Jiul, se pare că liniile de tren poziționate pe acesta ar cam da lucrările peste cap, astfel că, cel mai probabil, primul pasaj la care se vor demara lucrările va fi Popa Șapcă.

 

1 Commentariu pe Lărgirea pasajelor Jiul, Popa Șapcă și Solventul ar putea deveni realitate

  1. Am vrea sa aflam mai multe detalii despre cum anume se va largi pasajul Solventul … L:)

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*