Ultimele stiri

Lecție de omenie din partea unei bătrâne de 72 de ani. A găsit un portofel burdușit cu bani și l-a predat imediat poliției

portofel

Gest impresionant al unei bătrâne de 72 de ani, care a arătat ce este acela simț civic. Bătrâna, aflată într-o benzinărie, a găsit un potofel în care se aflau peste 3500 de lei și mai multe acte. Nu s-a gândit nicio clipă să păstreze banii, așa că a dat fuga la poliție pentru a găsi proprietarul portofelului.

Bătrâna, cu dublă cetățenie română și germană locuiește de ani buni în Germania. Venise în țară în vacanță și nici nu își imagina că ea avea să fie norocul unei alte persoane. În această dimineață a plecat la plimbare alături de cumnata ei și a găsit portofelul burdușit cu bani într-o benzinărie din Calea Lugojului. A mers repede la sediul Poliției Municipiului Timișoara pentru a preda portofelul.

Oamenii legii au reușit să dea de urma celui care a pierdut portofelul. Este vorba despre un tânăr de aproximativ 30 de ani din Peciu Nou. Acesta a fost contactat de polițiști pentru a-și recupera atât banii, cât și actele pe care le avea în portofel.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*