Ultimele stiri

Legume gratinate

legume gratinate

Ingrediente: 3 cartofi, 1 dovlecel, 1 ardei, 1 vânătă mică, 2 cepe roşii, 200 g ciuperci mici, 4 căţei de usturoi, 80 ml ulei, 100 ml supă de legume (sau apă caldă), pătrunjel verde, sare și piper.

Mod de preparare: Se curăţă toate legumele, se spală. Se taie dovlecelul şi vânăta rondele sau cuburi, ardeiul se taie rondele sau fâşii, cartofii se feliază, cepele se taie bucăţi mari, usturoiul se toacă mărunt, iar ciupercile se lasă întregi. Se amestecă toate legumele, se adaugă pătrunjelul tocat, sare şi piper, după gust şi se aşază într-o tavă înaltă de cuptor. Se stropesc ingredientele cu ulei, se adaugă supa de legume sau apa caldă şi se pune tava la cuptor pentru 35 de minute. Se consumă calde sau reci, scrie Click.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*