Ultimele stiri

Legume gratinate la cuptor

legume gratinate la cuptor

Ingrediente:

3 cartofi
1 dovlecel
1 ardei
1 vânătă mică
2 cepe roşii
200 g ciuperci mici
4 căţei de usturoi
80 ml ulei
100 ml supă de legume (sau apă caldă)
pătrunjel verde
sare
piper

Mod de preparare:

Se curăţă toate legumele, se spală. Se taie dovlecelul şi vânăta rondele sau cuburi, ardeiul se taie rondele sau fâşii, cartofii se feliază, cepele se taie bucăţi mari, usturoiul se toacă mărunt, iar ciupercile se lasă întregi. Se amestecă toate legumele, se adaugă pătrunjelul tocat, sare şi piper, după gust, şi se aşază într-o tavă înaltă de cuptor. Se stropesc ingredientele cu ulei, se adaugă supa de legume sau apa caldă şi se pune tava la cuptor pentru 35 de minute. Se consumă calde sau reci, scrie Click.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*