Ultimele stiri

Lelescu: ”Răspunsul a fost că o să îl facă când are posibilități financiare, iar acest răspuns nu satisface atât timp cât pe acest drum nu se poate circula. ”

Vama Vălcani, a reprezentat o altă problemă în plenul Consiliului Județean.  Dezbaterea a avut loc la inițiativa domnului Lelescu, care a discutate problema drumului de la Vama Vălcani cu reprezentanții firmei:

”Răspunsul a fost că o să îl facă când are posibilități financiare, iar acest răspuns nu satisface atât timp cât pe acest drum nu se poate circula. Consider că acest lucru nu este normal, să mai așteptăm până când o sa primeasca fonduri. Am deschis vama pentru tractoare, pentru că, altfel, pe acest drum nu se poate circula

Preşedintele Consiliului Judeţean, a răspuns acestui comentariu “Noi am făcut acest drum la solicitarea dumneavoastră, noi avem un coleg acolo, domnul Bitea, pe care o să îl rugăm să fie puțin mai atent în vederea listei de investiții în favoarea județului.”

Domnul Bitea, a intervenit și ei, asigurând consilierii că va fi mai atent și te asemenea le va atrage atenția persoanelor responsabile.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*