Ultimele stiri

Liber până la 1 noaptea la toate terasele din Timișoara! Ce va urmări Poliția Locală

tersa

Toate terasele din Timișoara au liber la funcționare până la 1 noaptea. Hotărârea a fost luată, astăzi, în plenul consiliului local, chiar dacă mai mulți cetățeni s-au poziționat vehement împotriva proiectului.

Mai mulţi locatari din Piaţa Victoriei au venit în plenul Consiliului Local să le ceară aleşilor locali să nu voteze un proiect de hotărâre ce permite funcţionarea teraselor până la ora 1.00 noaptea.

„Piaţa Victoriei este o zonă rezidenţială, sunt locuinţe, la noi e monument istoric. 90% din spaţii sunt locuinţe, cum au fost mereu. Credem că prelungirea orarului nu este un lucru bun. Orarul acesta nu este respectat. Ora 12.00 oricum nu înseamnă 12.00. Chiar m-am bucurat să constat că faţă de anii trecuţi s-au mai schimbat lucrurile privind programul teraselor. Acum, când se prelungeşte, îmi aduc din nou aminte de suferinţele noastre nocturne. Toată muzica la decibeli şi cu acei başi sănătoşi pentru sănătate s-a mai potolit o vreme. La şapte dimineaţa încep clopotele de te scoală şi din morţi”, a spus o locatară

Cu toate acestea, consilierii locali nu s-au lăsat influențați și au decis să prelungească programul tuturor teraselor din oraș, chiar dacă, proiectul inițial prevedea modificări doar în ceea ce privește terasele din centrul istoric și Complexul Studențesc.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*