Ultimele stiri

Liberalii acuză PSD că trimit SMS-uri pentru susținerea lui Florin Bîrsăşteanu. Reacția edilului Nicolae Robu

florin birsasteanu

Liberalii acuză PSD că a trimis în ziua alegerilor SMS-uri prin care îndeamnă lumea să voteze cu Florin Bîrsăşteanu, candidatul lor pe Colegiul 3 Deputaţi Timişoara. PNL Timiș a depus în acest sens și un denunț la Inspectoratul de Poliție Județean Timiș cu privire la posibila săvârșire a unei infracțiuni, având în vedere că, potrivit legii, împiedicarea, prin orice mijloace, a liberului exerciţiu al dreptului de a alege sau de a fi ales se pedepseşte cu închisoare.

„Dacă aţi ajuns să votaţi, vă mulţumesc pentru încrederea acordată! Dacă nu, vă rog să mă sprijiniţi şi, prin votul dumneavoastră, să mă trimiteţi în Parlamentul României pentru a vă reprezenta pe dumneavoastră! Cu deosebit respect, dr. Florin Bîrsăşteanu”, se arată în SMS-ul respectiv.

„Dacă acest mesaj provine cu adevărat de la domnul doctor Florin Bîrsășteanu, atunci domnul doctor se face vinovat de încălcarea gravă a legii și trebuie să plătească. Dacă altcineva este autorul mesajului, atunci el trebuie identificat și pedepsit conform legii. Cu astfel de lucruri nu ne putem juca și trebuie dat un exemplu pentru oricine care are tentația să încalce legea”, spune președintele PNL Timiș, Nicolae Robu.

Liberalii au cerut Poliţiei să demareze cercetările în acest caz şi să ia măsuri. De asemenea, reprezentanții PNL au identificat și numărul de telefon de pe care a fost trimis SMS-ul respectiv.

mesaj

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*