Ultimele stiri

Liberalii au organizat jocuri pentru toate vârstele în Timișoara copiilor, timp de trei zile FOTO

Liberalii din Timișoara s-au distrat, timp de trei zile, alături de copiii din diferite zone ale orașului, cărora le-au pregătit o serie de surprize. Organizațiile de cartier ale PNL Timișoara, Organizația Femeilor Liberale din Timișoara și Tineretul Național Liberal din Timiș și Timișoara au pus la cale evenimente diverse, dedicate copiilor, dar și părinților care nu se dau în lături de la a-și aminti cum era „pe vremea lor”. 

Primele evenimente desfășurate de către OFL Timișoara, sub denumirea de „Timișoara copiilor”, au avut loc în cartierele Aeroport și Modern. Peste 150 de copii au participat la concursurile organizate în trei dintre parcurile din cele două zone. Duminică dimineața, alte câteva zeci de micuți s-au întâlnit cu personajele din povești în Piața Bălcescu.

Demonstrația de taekwondo a stârnit și interesul tuturor, cu mic, cu mare, iar apoi distracția s-a mutat la atelierul de pictat figurine și atelierul de desenat. Toți au primit diplome de la organizatori pentru meritul de a fi „copil minunat”.

„Timișoara copiilor”, proiectul OFL Timișoara, s-a materializat duminică, după prânz, și pe strada pietonală Mărășești, unde, printre baloane de săpun, giumbușlucuri și dansuri alături de cel mai vesel clovn, părinții au contribuit, alături de cei mici, la tot felul de jocuri și creații artistice pe asfalt.

Echipele TNL Timișoara și TNL Timiș s-au adresat, de 1 Iunie, mai mult părinților. Tinerii liberali au pregătit circa 200 de jucării pe care părinții le-au câștigat pe toate pentru micuții lor, dacă s-au prins în provocarea lansată pe strada pietonală: au luat parte la un joc pe care îl jucau când erau mici – șotron, coarda, elasticul, „Țară, țară, vrem ostași” ori „Rațele și vânătorii”.

Distracția desfășurată sub numele de „Jocurile copilăriei” a fost în toi câteva ore bune pe strada pietonală, iar timișorenii au demonstrat că nu contează vârsta din buletin și că nu au uitat să se joace alături de cei mai mici dintre noi.

1 Commentariu pe Liberalii au organizat jocuri pentru toate vârstele în Timișoara copiilor, timp de trei zile FOTO

  1. ildiko homitchi // 2 iunie 2015 a 14:59 // Răspunde

    Muzica si dans a fost in p-ta Balcescu alaturi de cel mai vesel clown.
    Imi pare rau ca nu ati gasit o poza … si au fost in jur de 70 de copii.(doar in Balcescu).

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*