Ultimele stiri

Liberalii din Timiș au depus noi sesizări la BEJ. Despre ce este vorba

secție de vot

PNL Timiș face sezizări pe bandă rulantă. Formațiunea politică a depus două noi sesizări la BEJ Timiș cu privire la o posibilă fraudă electorală săvârșită pe raza comunelor Jebel și Deta.

Reprezentanții PNL Timiș susțin că în  secția de votare nr. 438, din Jebel a votat un număr neobișnuit de mare de persoane care au fost înscrise pe listele suplimentare, respectiv 92 de persoane.  Același lucru s-a întâmplat și la Deta, la secția nr. 256, unde pe listele suplimentare au votat 45 de cetățeni. Această proporție neobișnuit de mare poate indica, conform liberalilor, și posibilitatea săvârșirii unor infracțiuni electorale conform Codului Penal.

În consecință, PNL Timiș a cerut BEJ Timiș să ia măsuri imediate pentru verificarea situației de fapt.

UPDATE:

PNL Timiș a depus încă o sesizare la BEJ Timiș cu privire la o posibilă fraudă electorală săvârșită pe raza comunei Bara, la secția de votare nr. 311. În această secție, conform reprezentanților PNL Timiș, a votat un număr neobișnuit de mare de persoane care au fost înscrise pe listele suplimentare, respectiv 46 de persoane dintr-un total de 76 de persoane.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*