Ultimele stiri

Liberalii Nicolae Robu, Ciprian Buşoi şi Viorel Coifan au ieşit la vot FOTO

Nicolae Robu s-a prezentat la vot, alături de candidaţii partidului său: Cristian Buşoi, respectiv candidatul pentru funcţia de deputat al Colegiul 3, Viorel Coifan. Liberalii au ajuns la secţia de votare dimineaţă, în jurul orei 9.30. De asemenea, lui Crisitan Buşoi i-a fost alături soţia, iar Nicolae Robu a venit împreună cu fiica sa şi soţia.

După ce au intrat în cabine pentru a-şi exercita votul, aceştia au făcut şi câteva declaraţii.

„Am votat pentru cea mai bună reprezentare a Timişoarei în Parlamentul României şi cea mai bună reprezentare a României în Parlamentul European. Sper să vină cât mai mulţi cetăţeni ai Timişoarei la vot, să înţeleagă cât de importante sunt ambele alegeri care se desfăşoară în municipiul nostru. La fel cum sper, de altfel, să meargă la vot cât mai mulţi din cetăţenii României. S-a încercat introducerea ideii că alegerile europarlamentare nu ar fi atât de importante şi cred că ar fi extrem de păgubos pentru România ca poporul nostru să trateze aceste alegeri cu superficialitate”, a afirmat Nicolae Robu.

Cristian Buşoi a spus și el câteva cuvinte declarând că: „am votat pentru o bună reprezentare a României şi a intereselor României în PE, pentru o listă de candidaţi, ce au rezultate concrete şi pot fi cu adevărat campioni”. Cristian Buşoi a venit să îl susţină pe Viorel Coifan, deşi nu a putut vota la aceste alegeri, având în vedere că nu locuieşte în Colegiul 3.

Viorel Coifan a votat şi el, dar la o altă secţie. Deşi a fost alături de Nicolae Robu şi de Crisitan Buşoi atunci când aceştia au votat, candidatul pentru Colegiul 3 s-a dus singur la vot.

Nicolae Robu

„Am votat pentru alegerile parţiale parlamentare în Parlamentul României, respectiv pentru alegerile europarlamentare. La alegerile parlamentare m-am votat pe mine, considerând că sunt o bună reprezentare pentru cetăţenii din Colegiul 3, având în vedere experienţa şi notorietatea şi, mai ales, pentru că locuiesc în Colegiul 3. De altfel, la europarlamentare am votat formidabila echipă a noastră și știu că sunt eurocampioni. Cred că ei vor face o bună figură în Parlamentul European.”

Viorel Coifan

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*