Ultimele stiri

Liberalii reformatori, toleranță ZERO pentru cei ce fentează legea. Vor pedeapsa cu închisoarea pentru evazioniști

Petru Ehegartner

Liberalii reformatori din Timiș, alături de colegii de la Guvernare vor mai multe modificări la Codul Fiscal. Mai exact, aceștia și-au propus schimbarea ai multor prevederi legale, astfel încât noua formulă să vină în ajutorul mediului afacerist.

Printre măsurile propuse regăsim reducerea TVA sau reducerea contribuţiilor de asigurări sociale, măsuri despre care reprezentanții PLR spun că vor duce la relansarea economiei prin stimularea capitalizării suplimentare a operatorilor economici în vederea reluării procesului investiţional.

“Modificarea Codului Fiscal este o terapie liberală de şoc pentru economia românească. Economia românească are nevoie de un şoc liberal care să provoace operatorii economici şi populaţia să-şi schimbe comportamentele economice dobândite în 2010-2012 şi să relanseze creşterea economică la un nivel mult mai mare. Acest şoc poate fi noul Cod Fiscal”, spune preşedintele PLR Timiş, Petru Ehegartner.

Fostul liberal susține că reducerea TVA trebuie însoţită de o înăsprire a pedepselor pentru cei care fac evaziune fiscală. În acest sens, acesta, împreună cu colegii din PLR susțin pedeapsa cu închisoarea pentru cei ce nu-și plătesc adecvat contribuțiile la stat.

Modificarea Codului Fiscal este una dintre preocupările de bază ale actualului Guvern, arată senatorul Petru Ehegartner, care îi critică dur pe vechii colegi din PNL, despre care spune că se ocupă doar de scandaluri sub aripa conducătoare a fostului PDL.

 

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*