Ultimele stiri

Liberalii vor toate voturile de dreapta! Cum încearcă să convingă electoratul să nu voteze PDL, PP-DD sau PNŢCD. Ostaficiuc răspunde: „În campanie, politicienii spun lucruri trăsnite”

Cristian Busoi

Liberalii au venit cu o nouă tactică de acaparare a voturilor. Aceştia, în frunte cu Cristian Buşoi şi cu primarul Nicolae Robu, au transmis electoratului mesajul prin care i-au cerut să voteze cu candidaţii de dreapta care au o şansă reală de a câştiga, respectiv cei ai PNL.

Liberalii susţin că cei de dreapta care nu votează cu PNL îşi „irosesc”, de fapt, voturile şi dau o şansă în plus PSD-ului de a câştiga.

„Votul dat unor partide care nu au şanse să câştige, precum PP-DD  sau PNŢCD, este un vot irosit. Orice vot care merge către partide ca PDL, pentru Colegiul 3, e un vot irosit, care ajunge la PSD, pentru că lupta se dă, clar, între Viorel Coifan şi candidatul PSD”, a afirmat Cristian Buşoi.

Declaraţia sa a fost susţinută şi de Nicolae Robu care este de părere că România trebuie păzită de forţa PSD.

Contactat de Timişoara Online, referitor la mesajul lui Cristian Buşoi, Constantin OStaficiuc, liderul PDL Timiş, a afirmat: „Acestea sunt declaraţii electorale, populiste, clar. În campania electorală, politicienii spun lucruri trăsnite”.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*