Ultimele stiri

Liberalul Cosmin Costa nu mai e director la RAR. Cine îi ia locul

Liberalul Cosmin Costa şi-a înaintat astăzi demisia din funcţia de şef reprezentanţă a Registrului Auto Român din Timiş. Favorit pentru șefia RAR Timiș pare a fi acum Dorin Cândea, fost director al RAR Timiş şi director adjunct al RAR la nivel national.

“Aşa cum am anunţat anterior şi mi-am manifestat disponibilitatea de a renunţa la funcţia de şef reprezentanţă a Registrului Auto Român Timiş atunci când va veni momentul, doresc să vă anunţ că acel moment a sosit. Reafirm pe această cale că sunt şi voi fi în continuare dedicat valorilor promovate de Partidul Naţional Liberal. Vreau să le mulţumesc tuturor colegilor RAR Timiş pentru colaborarea avută în ultimii 2 ani şi să le urez succes pe mai departe”, a transmis Cosmin Costa.

Costa, care este şi consilier judeţean din partea PNL, va rămâne angajat în cadrul RAR Timiş, la Departamentul Fonduri Europene.

Se pare că favorit pentru postul de director la nivel de Timiș ar fi acum Dorin Cândea. Cu ani în urmă, acesta a fost condamnat la închisoare cu executare pentru că a făcut parte dintr-o reţea care înmatricula ilegal maşini.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*