Ultimele stiri

Liberalul Marian Vasile a pierdut procesul cu Consiliul Județean Timiș, astfel că va fi eliberat din funcția de vicepreședinte

marian vasile

Vești proaste pentru liberalul Marian Vasile, care a aflat astăzi că a fost eliberat din funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean Timiș. Asta după ce a pierdut procesul cu Consiliul Județean Timiș. Astfel, Florian Zanfir va reveni în acest fotoliu.

Marian Vasile și-a exprimat punctul de vedere cu privire la decizia instanței de judecată în procesul referitor la eliberarea sa din funcția de vicepreședinte al CJ Timiș prin intermediul unui comunicat de presă. „Am susținut întotdeauna că, în măsura în care dorim să trăim într-o țară normală, deciziile justiției trebuie respectate și puse în practică. Cu atât mai mult astăzi. Funcția de vicepreședinte a Consiliului Județean Timiș sau oricare alta ar fi ea nu a constituit și nu va constitui vreodată pentru mine un scop în sine. Locuitorii Timișului au dreptul la mult mai mult. Și sunt ferm convins că atât eu cât și Partidul Național Liberal putem face mult mai multe pentru județul nostru. În ceea ce mă privește, consider că am dovedit că am pregătirea și voința de a crește calitatea vieții comunității noastre. În continuare mă voi concentra pe viața mea profesională și personală. În plan administrativ și politic, împreună cu colegii mei din marele PNL, mă voi dedica lucrului în echipă pentru câștigarea alegerilor din 2016”, a declarat Marian Vasile.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*