Ultimele stiri

Liberalul Marian Vasile, despre ce se întâmplă la Consiliul Județean Timiș: „S-au pierdut zeci de milioane de euro”

Marian Vasile, fostul vicepreședinte al Consiliului Județean Timiș, a dezvăluit lucruri grave care se întâmplă în instituție. Potrivit liberalului, CJ Timiș ar fi pierdut zeci de milioane de euro din niște motive banale.

„S-au pierdut zeci de milioane de euro, peste 50 de milioane, din lipsă de viziune şi lipsă de capacitate. Am mai spus să se respecte câteva principii foarte simple, o şedinţă săptămânală cu directorii unde să discutăm proiectele, nu s-a acceptat, CJT stagnează. Concluzia e că s-a pierdut Centrul Intermodal de Transport Marfă, Centrul Multifuncţional pentru susţinerea afacerilor şi Parcul Tehnologic”, a explicat Marian Vasile.

Mai mult, liberalul spune că a întâlnit mai multe nereguli în instituție. „Am solicitat demararea definirii strategiei culturale pentru următoarea perioadă, în noiembrie vom reporni apelul pentru Agenda Culturală şi totul trebuie să se axeze pe această strategie care va fi fundamentată în baza unui studiu care va defini zonele de impact social”, a mai precizat Vasile.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*