Ultimele stiri

Liceenii s-au întrecut în idei de afaceri la UVT. Ce premii au câștigat

idei de afaceri

Săptămâna aceasta a avut loc ultima etapă a competiției de idei de afaceri organizată de Facultatea de Economie și de Administrare a Afacerilor din cadrul Universității de Vest din Timișoara. Evenimentul s-a adresat elevilor din clasele IX – XIII din Timișoara și a presupus elaborarea unui eseu în limba română sau în limba franceză în scopul prezentării unei idei de afaceri. Obiectivul principal a fost acela de a stimula spiritul antreprenorial în rândul elevilor de liceu.

În cadrul primei etape au fost înscrise în competiție 35 de eseuri realizate de elevi de la cinci licee din Timișoara.

Cele 35 de eseuri (dintre care patru în limba franceză) au fost evaluate de o comisie formată din profesori de la Facultatea de Economie și de Administrare a Afacerilor. A fost punctată originalitatea ideilor, dar mai ales aplicabilitatea practică a acestora.

Facultatea de Economie și de Administrare a Afacerilor a recompensat autorii celor mai bune eseuri cu premii în valoare totală de 2. 000 de lei:

  • premiul I – Vițan Olivia-Andreea, Liceul Teoretic ”Grigore Moisil”;
  • premiul II – Șerban Ana, Liceul Teoretic ”J.L.Calderon”;
  • premiul III – Albu Alexandra, Colegiul Național Bănățean;
  • premiul  pentru  cel  mai  bine  clasat  eseu  în  limba  franceză  –  Șerban  Ana,  Liceul Teoretic ”J.L.Calderon”;
  • premiul destinat profesorului coordonator al eseului clasat pe prima poziție – prof. Plopeanu Georgeta, Liceul Teoretic ,,Grigore Moisil” / Colegiul Național „C.D.Loga”.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*