Ultimele stiri

Liceul Teoretic ”Grigore Moisil” Timișoara este declarat câștigător în cadrul competiției naționale ”ȘCOALĂ EUROPEANĂ” 2015

liceul grigore moisil

Liceul Teoretic ”Grigore Moisil” Timișoara este declarat câștigător în cadrul competiției naționale ”ȘCOALĂ EUROPEANĂ” 2015, conform comunicatului Ministerului Educației și Cercetării Științifice, Direcția Generală Învățământ Preuniversitar, înregistrat cu nr. 42116/09.06.2015.

Competiția în care școala s-a evidențiat pune în valoare calitatea și coerența managementului școlii, precum și impactul proiectelor europene din domeniul educației derulate sau în curs de derulare.

Certificatul este obținut în contextul susținerii de către Uniunea Europeană a programelor din domeniul educației și conferă recunoaștere și prestigiu în cadrul comunității educaționale.

Doamna director al Liceului Teoretic ”Grigore Moisil ” Timișoara, prof. Bociu Carmen Cerasela și delegația școlii vor participa la festivitatea de premiere care va avea loc la București, marți, 16 iunie 2015. Din partea ISJ Timiș, va participa domnul inspector Dan Băcilă, la festivitatea de premiere!

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*