Ultimele stiri

Licitaţia pentru achiziţionarea de vaporaşe cu care ne vom plimba pe Bega, aproape de final. Când va fi semnat contractul de livrare a ambarcaţiunilor

Bega

Tot mai multe şanse să ne plimbăm cu vaporetto pe Bega în următoarea perioadă. Nicolae Robu, primarul Timişoarei, a anunţat, ieri, că licitaţia organizată de municipalitate pentru achiziţionarea celor şapte ambarcaţiuni este aproape de final. Vineri a fost semnat raportul procedurii de atribuire a serviciului de furnizare a vaporaşelor, iar timp de zece zile pot fi depuse contestaţii.

„În mod normal nu ar trebui să apară contestaţii, au fost doar două firme în competiţie, iar departajarea a fost foarte clară. Ne aşteptăm să finalizăm licitaţia cu succes şi apoi să stabilim un grafic de livrare a vaporettelor şi să avem cât mai curând primele ambarcaţiuni achiziţionate”, a explicat primarul Robu.

Întrebat când estimează că vaporaşele vor ajunge la Timişoara şi ne vom putea plimba cu ele, edilul-şef nu a putut să dea un răspuns exact. „Contractul de livrare va fi semnat peste zece zile şi atunci vom putea discuta mai multe detalii, care sunt prevăzute în caietul de sarcini”, a conchis Nicolae Robu.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*