Ultimele stiri

Liderii PNŢCD nu vor alianţă cu PSD. Ce spun că se va întâmpla cu cei doi consilieri locali „trădători”

Ciprian Mihok, preşedintele PNŢCD Timişoara, este foc şi pară în ceea ce priveşte atitudinea celor doi consilieri locali ai partidului pe care îl reprezintă. Aşa cum s-a scris de la începutul săptămânii, Bogdan Herzog şi Flavius Boncea, reprezentanţi ai ţărăniştilor, au semnat un protocol de colaborare cu PSD şi PPDD pentru a obţine majoritatea în Consiliul Local. Acest lucru, însă, nu este susţinut de PNŢCD, iar acum se doreşte luarea de măsuri împotriva celor doi.

„S-a semnat un aşa-zis protocol de colaborare pe care unii l-au numit o hârtie semnată la birt. Am luat act. Suntem consternaţi de acest act de trădare. Am decis să facem o şedinţă extraordinară a PNŢCD vineri, la ora 8, la care sunt invitaţi cei doi consilieri, convocare transmisă şi care urmează a fi afişată de către executorul judecătoresc la care am apelat, prin care îi chemăm la această şedinţă pentru a-i judeca, pentru a le judeca faptele şi pentru a judeca propunerea mea de excludere a celor doi din PNŢCD. Din punctul meu de vedere urmăresc, în primul rând, o recuperare a moralităţii. (…) Nu voi negocia niciodată principii şi subscriu acelui set de valori lăsat de Corneliu Coposu”, a afirmat Ciprian Mihok.

La această discuţie a participat şi fostul consilier local ţărănist, Corado Toader, care şi-a exprimat nemulţumirea faţă de cei doi consilieri. De asemenea, acesta spune că şi funcţia celui de-al treilea consilier local, Adrian Orza, ar putea fi afectată, dacă acesta nu se aliază dorinţelor partidului pe care îl reprezintă.

„Titu Bojin (şi cei care îl sfătuiesc) se înşeală foarte amarnic că ne trece la categoria şi alţii. Că ne dă o palmă şi discută obscur cu persoane din PNŢCD. Dacă dorea o discuţie cu PNŢCD trebuia să vorbească cu oamenii din funcţii. Înseamnă că eu, de mâine, trebuie să îi caut pe membrii PSD care nu se înţeleg cu Bojin şi să încerc să fac o discuţie politică cu ei. Vin şi îi spun lui Ciuhandu să îi fie ruşine de trei ori pentru gestul său”, a declarat Corado Toader.

Astfel, PNŢCD doreşte să ia măsuri împotriva celor doi consilieri locali, care prin excluderea din partid îşi vor pierde şi funcţiile. Soarta lor va fi decisă în şedinţa de vineri, de la ora 8, când se va vota dacă rămân sau nu în partid.

Dacă cei doi vor fi exclusi din partid ar putea să fie  înlocuiţi în CLT de ţărăniştii Liviu Popescu şi Valentin Moldovan

1 Commentariu pe Liderii PNŢCD nu vor alianţă cu PSD. Ce spun că se va întâmpla cu cei doi consilieri locali „trădători”

  1. Mi se pare si normal, in special o atitudine din partea domnului Mihok, care este o persoana cu principii. Felicitari inca odata domnului Ciprian Mihok!

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*