Ultimele stiri

Liderii se deplasează în nordul țării pentru un nou rezultat pozitiv

Sursa: banatsport.ro

Cu începere de la ora 15:00, este în plină desfășurare partida dintre liderii seriei a II-a, bănățenii de la ACS Politehnica Timișoara și ocupanta poziției a șasea, Olimpia Satu Mare. Ambele formații se află într-o formă sportivă foarte bună, sătmărenii sunt neînvinși de patru partide, iar idolii noștrii reușesc să se păstreze pe prima poziție a eșalonului secund , deși presiunea ocupantei locului doi, Metalul Reșița, este una continuă, distanța dintre cele doua contracandidate la promovare fiind una de doar două puncte. A

Așadar, elevii fostului internațional, Dan Alexa, sunt obligați să câștige pentru a-și menține avansul și de a ocupa primul loc și după penultima etapă a sezonului regulat. Timișorenii au recurs la următorul unsprezece: Pap, Melinte, Cânu, Scutaru, Neagu, Belu, Popescu, Trandu, Boldea, Elek, Pedro Henrique.

LIVE UPDATE: Partida s-a încheiat indecis, scorul rămânând același cu cel de la fluierul de început, deși gazdele au rămas în inferioritate numerică în ultimele minute, reușind să-și păstreze poarta intactă.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*


DespreAlexandru Boldea (35 Articole)
adfasdf444sdf