Ultimele stiri

Liderul PMP Timiş, Radu Lambrino despre Cristian Diaconescu: „Poate aduce echilibru și stabilitate atât pe plan intern, cât și pe plan internațional pentru România”

Liderul PMP Timiş, Radu Lambrino a ținut să mulțumească astăzi, în cadrul ședinței de la sediul PMP Timiș, lui Cristian Diaconescu pentru faptul că a ales să înceapă turneul preelectoral pentru câștigarea unui mandat cu organizația Partidul Mișcarea Populară.

Radu Lambrino consideră candidatura la președinție a lui  Cristian Diaconescu cel mai puternic nume de candidat pentru alegerile din această toamnă: „Cristian Diaconescu este singurul candidat care poate să coaguleze atât voturile de drepta, cât și voturile electoratului de stânga pentru că, după cum bine știți, dumnealui are o viziune unitară despre ce înseamnă un proiect de țară pentru România și pentru români. Acest lucru este dovedit prin fapte și prin prezența dumnealui în spațiul public. Știți foarte bine, și nu trebuie să repet de foarte multe ori faptul că o candidatură la președinția României trebuie să fie un lucru extrem de serios, iar domnul Cristian Diaconescu, dincolo de experiența politică absolut remarcabilă și cea diplomatică, poate să aducă echilibru și stabilitate atât pe plan intern, cât și pe plan internațional pentru România. Filiala mișcării populare Timiș va susține necondiționat această candidatură și suntem pregătiți să-l ajutăm cu toate forțele în această campanie electorală”, a precizat liderul PMP Timiș.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*