Ultimele stiri

Liderul PSD Timişoara solicită înfiinţarea unui post de poliţie locală în Complexul Studenţesc, după ce un tânăr a fost omorât în bătaie

sebastian raducanu

Nicolae Robu, primarul Timişoarei, anunţa, la începutul lunii septembrie, că în Complexul Studenţesc va fi înfiinţat un post de poliţie locală, însă, până în acest moment, nu s-a întâmplat nimic. Tocmai de aceea, pesediştii l-au somat, astăzi, din nou, pe edilul-şef, să ia măsuri în această privinţă.

„Am avut o întâlnire cu reprezentanţii studenţilor din trei facultăţi ale Universităţii de Vest şi majoritatea problemele pe care le-au semnalat erau legate de siguranţă. În urmă cu două luni i-am solicitat primarului să înfiinţeze un post de poliţie locală în acea zonă unde au fost multe probleme: acum două luni un tânăr a fost bătut, iar în urma loviturilor a murit, câteva zile mai târziu un alt tânăr a ajuns la spital cu răni grave după o altă altercaţie. Trebuie să aşteptăm să se întâmple o nouă tragedie pentru a înfiinţa un post de poliţie în Complexul studenţesc? Îi cer, din nou, domnului primar să ia măsuri în această privinţă”, a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă, Sebastian Răducanu, preşedintele PSD Timişoara.

Vă reamintim că, în această vară, un incident şocant s-a petrecut în campusul universitat al Timişoarei. Un tânăr de 29 de ani a fost ucis în bătaie de mai mulţi indivizi.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*