Ultimele stiri

Lidl deschide un nou magazin la Timişoara

Trei magazine noi Lidl vor fi inaugurate, în această săptămână, în România. Unul dintre acestea va fi deschis la Timişoara, joi, 20 februarie, pe strada Ion Ionescu de la Brad. Magazinul are o suprafaţă de vânzare de aproximativ 1.200 metri pătraţi, iar prin intermediul acestei deschideri vor fi create 23 de locuri de muncă în oraşul de pe Bega.

“Inaugurarea noilor magazine Lidl continuă strategia companiei de a oferi zilnic românilor, în zone din imediata lor proximitate, produse de calitate la cel mai bun preţ, direct de la producători, într-o largă varietate de sortimente. Lidl promovează cu consecvenţă colaborarea cu producătorii locali, multe dintre mărcile de calitate comercializate în reţeaua Lidl fiind produse în România”, transmit reprezentanţii Lidl.

Lidl are în prezent 3.800 de angajați în reţeaua de magazine, centrele regionale de distribuţie şi în sediul central. Lidl este unul dintre cele mai mari lanţuri de magazine din Europa, activând în peste 20 de țări europene şi având peste 100 de centre logistice ce asigură aprovizionarea celor aproximativ 10.000 de magazine. Cu peste 170.000 de angajați, Lidl se numără printre primii 10 comercianți de produse alimentare la nivel mondial.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*