Ultimele stiri

Liga Bănăţeană a pornit o petiţie pentru demisia lui Horia Cristian. Peste 160 de semnături au fost strânse într-o zi.

Afirmaţiile făcute de Horia Cristian referitoare la spitalul regional i-au adus acestuia încă o cerere de demise. De astă data, este vorba de Liga Bănăţeană, care şi-a exprimat nemulţumirea faţă de afirmaţiile deputatului PNL referitoarea la spitalul regional, de care, în opinia lui Horia Cristian, Timişoara nu are nevoie.

Liga Bănăţeană a intentat şi o petiţie pentru a-l lăsa pe Horia Cristian fără sprijin politic.

„Suntem profund surprinși și revoltați de declarațiile făcute de deputatul PNL de Timișoara, Horia Cristian, în chestiunea alocării de fonduri pentru construirea unor spitale regionale de urgență. Domnul deputat pare să fi uitat scopul prezenței sale în Parlamentul României – respectiv apărarea și promovarea intereselor Timișoarei și ale timișorenilor – și s-a transformat într-o simplă portavoce a guvernului și a conducerii centralizate la nivel de partid și de stat. Revenirea ulterioară a deputatului asupra subiectului nu îl disculpă ci, din contră, dovedește că domnia sa, nici în urma reacției opiniei publice, nu conștientizează care este misiunea domniei sale în parlament”, au comunicat aceştia.

Liga Bănăţeană cere conducerii USL Timiş şi PNL Timiş să se delimiteze de declaraţiile făcute de Horia Cristian şi să îşi retragă sprijinul politic.

„Declarația conform căreia ar trebui să încetăm să mai considerăm Timișoara buricul pământului ni se pare o jignire gravă la adresa tuturor celor care trăiesc și muncesc în Timișoara, inclusiv la adresa celor care, în 2012, au făcut eroarea de a-l vota pe domnul Horia Cristian. Declarația este cu atât mai gravă cu cât ea nu vine din partea unui parlamentar impus de la centru să candideze în Timiș, cum ar fi Ben-Oni Ardelean sau Vasile Blaga, ci din partea unui timișorean get-beget, care și-a construit întreaga campanie de păcălire a electoratului timișorean pe sloganul Iubesc Timișoara!. Credem cu tărie că toți oamenii politici, indiferent de partidul pe care îl reprezintă, în momentul în care ajung să reprezinte Timișoara și județul Timiș în Camera Deputaților sau în Senat TREBUIE să considere că Timișoara este buricul pământului și să își construiască întreaga acțiune politică de la necesitățile orașului și județului și ale locuitorilor acestei zone”, au adăugat aceştia.

Petiţia a fost demarată luni şi, până la sfârşitul zilei, a strâns peste 160 de semnături.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*