Ultimele stiri

Liliana Oneţ, cu lacrimi în ochi la numirea în funcţie a noului subprefect

Liliana Onet

Deja nu mai era niciun dubiu că Liliana Oneţ va părăsi funcţia de subprefect, dar încă nu era sigur cine îi va lua locul. Acum însă lucrurile sunt oficiale şi de astăzi Zoltan Marossy este din nou subprefect.  Numirea în funcţie a avut loc după ce PNL a ieşit de la guvernare în urma ruperii USL.

Alături de subprefect şi de directorii de deconcentrate, Zoltan Marossy a depus jurământul pentru a treia oara, având în vedere că acesta a mai ocupat funcţia de subprefect şi în trecut.

Cu lacrimi în ochi, Liliana Oneţ a vorbit despre postul pe care l-a ocupat şi despre noul subprefect.

„Soarta face ca astăzi să predau acest mandat, chiar la persoana de la care l-am preluat, cu aproape doi ani în urmă. Sper ca cetăţenii să aprecieze şi dumneavoastră, cei cu care am avut onoarea să colaborez în această perioadă. Mă bucur că sunt prima femeie care a reuşit să ocupe această funcţie o perioadă mai lungă de timp. Sper că prin acest gest am deschis drumul şi altor  femei care vor să acceadă în astfel de funcţii. Cred că mandatul pe care-l predau astăzi este pe mâini bune. Eu voi face administraţie în continuare. Cu siguranţă vom colabora”, a declarat Liliana Oneţ.

Prefectul Eugen Dogariu a afirmat că este convins că va urma o colaborare bună cu Zoltan Marossy. Dogariu a glumit spunând că şi el a preluat în trecut un mandat de subprefect de la acesta.

Şeful CJT, Titu Bojin, a încercat să o îmbărbăteze pe Liliana Oneţ, care era vizibil emoţionată, spunându-i că „aşa e viaţa din politică”.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*