Ultimele stiri

Limbajul licenţios al politicienilor adus în discuţie la Timişoara. Ce spune primarul despre cuvintele dure pe care le-a folosit la adresa altor politicieni

Sâmbătă, în cadrul congresului organizat de senatorul PNL Ben-Oni Ardelean, „Political Leadership”, invitaţii acestuia, printre care se numărau primarul Timişoarei, Nicolae Robu, şeful Serviciului de Informaţii Externe, Teodor Meleşcanu şi fostul ministru al culturii, Daniel Barbu, s-a discutat şi de limbajul licenţios folosit de politicieni în numeroase rânduri.

Dacă la nivel naţional, politicienii şi-au aruncat de multe ori replici acide, la nivel local, primarul Nicolae Robu pare să uite că şi el, în repetate rânduri, a folosit un astfel de limbaj. Numai în ultimele săptămâni, primarul a afirmat, de două ori: „Nu comentez afirmaţiile tuturor idioţilor”, referindu-se la declaraţii şi acuzaţii la adresa sa, aduse de către liderul PNŢCD Timişoara, Ciprian Mihok.

Cu toate acestea, primarul a ţinut să precizeze că numai prin educaţie se poate combate acest tip de comportament.

„Eu cred că schimbarea s-ar putea produce doar ca efect al unei educaţii mai sănătoase”, a afirmat edilul.

Rugat să comenteze modul în care a vorbit el despre alţi politicieni, Nicolae Robu a afirmat că el este nevinovat în această privinţă şi că nu a „calomniat pe nimeni”.

„Niciodată nu am calomniat pe nimeni şi dacă cineva s-a simţit calomniat îl rog să vină să spună”, a spus acesta.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*