Ultimele stiri

Locuitorii din Deta rămân fără apă rece, vineri. Care este motivul

apa calda

Vești proaste pentru locuitorii din Deta. Reprezentanții Aquatim anunță că vineri, 24 aprilie, între orele 10.00 – 14.00 va fi întreruptă furnizarea apei reci în localitatea Deta, în zona Libertății, străzile Mihai Viteazul, Unirii, Titulescu, Parcului, V. Babeş, Kogălniceanu, Şiru Birdei şi Revoluţiei pentru remedierea unei avarii majore la reţeaua de apă rece.

„La reluarea alimentării cu apă rece este posibil să apară apă tulbure la robinetele consumatorilor din zonele menţionate. Recomandăm utilizatorilor să nu folosească apa în scopuri menajere până la limpezirea ei completă”, transmit reprezentanții Aquatim.

1 Commentariu pe Locuitorii din Deta rămân fără apă rece, vineri. Care este motivul

  1. Cam vesnic apa e tulbure si nu prea poate fi folosita la mare lucru…Traiasca Aquatimul ca de gropi, santuri, lucrari interminabile si apa tulbure de infunda toate filtrele si robinetele ne-am cam saturat…..Daca ar fi sa ne plateasca Aquatimul toate robinetele si instalatiile schimbate din cauza apei pe care o furnizeaza …cel putin un an de zile am fi scutiti de facturi..din nefericire acele cheltuieli le suportam tot noi pe langa apa jegoasa si lucrarile interminabile care au transformat frumosul nostru oras intr-un mare santier.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*