Ultimele stiri

Locuitorii dintr-un oraș din Banat, dezamăgiți de serialul celor de la Channel 4, ‘Vin Românii”. De ce sunt nemulțumiți

oravita

Mai mulți locuitori din orașul Oravița și-au arătat nemulțumirea, pe rețelele de socializare, cu privire la serialul canalului TV britanic Channel 4, „Vin Românii”. Asta după ce orașul în care locuiesc a fost prezentat într-o lumină proastă, scrie Resita.ro.

Concret, jurnaliștii prezintă în episodul trei al serialului poveștile mai multor tineri din orașul bănățean Oravița, care pleacă pe rând în Marea Britanie. Însă, acest lucru este ilustrat cu mai multe imagini în care apar lucruri mai puțin frumoase din oraș, precum câini de pe stradă care scormonesc în gunoaie, precum și mai multe blocuri care au ajuns ruine.

Astfel, orăvițenii sunt revoltați de faptul că jurnaliștii nu au prezentat și lucrurile frumoase din oraș, cu care se mândresc. Tocmai de aceea, localnicii consideră că Oravița s-a făcut de rușine în toată lumea din cauza televiziunii britanice și solicită autorităților locale să ia măsuri.

Vă reamintim că zeci de oameni au protestat în fața televiziunii britanice pentru modul în care au fost prezentanți românii, după ce a a apărut documentarul „Vin românii”.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*