Ultimele stiri

Locuri de muncă pentru şoferi autobuz in UK (Londra) (P)

Firma Brains Consulting recrutează 200 de soferi autobuz pana la sfarsitul anului 2015 pentru cele mai mari companii din sectorul transportului public din Londra.
Brains Consulting recrutează din luna octombrie 2014 şoferi de autobuz pentru Marea Britanie şi va recruta in continuare intre 50-100 de şoferi lunar. Interviurile vor avea loc direct cu angajatorii din UK si se vor susţine in diferite locatii din ţară.

Printre cerinţele pe care trebuie să le îndeplinească cei care vor să aplice pentru poziţia de şofer de autobuz în Londra se află: permis de conducere categoria D pentru autobuz/autocar, atestat transport persoane, cunoaşterea limbii engleze la nivel conversaţional, minimum şase luni de experienţă ca sofer autobuz. Contractul de munca se incheie direct cu angajatorul din UK pe perioada nedeterminată.

Compania din Marea Britanie oferă două săptămâni de cazare gratuită la sosirea în Londra şi îi ajută pe şoferi să îşi găsească un loc în care să locuiască permanent, ocupandu-se de asemenea si de obţinerea urmatoarelor documente: National Insurance Numbers, cont bancar şi schimbarea permisului romanesc in permis de UK. Perioda de training va fi cuprinsă intre 2-4 săptămăni şi va conţine atat o parte teoretică (legislaţie, curs de prim ajutor etc) cat şi o parte practică (conducerea autobuzului pe partea dreaptă, cunoaşterea traseului sub supravegherea unui instructor).
Salariul net este cuprins intre 400 – 550 de lire sterline pe săptămână, ajungand la 1.600 – 2.200 de lire sterline net pe lună, in funcţie de orele suplimentare lucrate.
Interviurile vor avea loc la sfarşitul lunii octombrie in Bucureşti si Timişoara, iar pentru cei care nu pot ajunge la interviuri din cauza distanţei se organizează interviuri pe Skype.
In cazul in care această ofertă este de interes pentru dumneavoastră si vă doriţi o carieră de şofer autobuz in cadrul marilor companii de transport public din Londra, aşteptăm să ne trimiteţi CV-ul in limba romană/engleză la adresa de e-mail: cons@brainsconsulting.ro
Informaţii suplimentare se pot obţine de luni pana vineri, intre orele 09.00 – 17.30 la numărul de telefon: 0356 424 472
Oferta integrală de şoferi autobuz UK – Londra o puteţi vizualiza pe site-ul firmei Brains Consulting: www.brainsconsulting.ro

2 Commentarii pe Locuri de muncă pentru şoferi autobuz in UK (Londra) (P)

  1. vornicu cristinel // 14 octombrie 2015 a 01:21 // Răspunde

    Sunt interesat de aceasta oferta, dar nu vorbesc limba engleza conversațional dar o înțeleg.

  2. Dobre Cristian // 15 octombrie 2015 a 12:44 // Răspunde

    Ma intereseaza postul, dar ma descurc mai greu cu engleza pt.ca nu am avut ocazia sa folosesc aceasta limba,inteleg majoritatea cuvintelor dar nu pot sa vb. ma pot adapta repede.Cat de obligatorie este limba?

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*