Ultimele stiri

Look nou pentru Iulius Mall Timișoara: zone de relaxare moderne, plante ornamentale și sistem de iluminat led

În curând, clienţii Iulius Mall Timișoara îşi vor petrece orele de shopping într-un ambient cu un look nou, creat după cele mai noi tendinţe în materie de design şi amenajări interioare. Zone reconfortante de odihnă vor fi asortate cu spaţii elegante cu granit şi marmură, accesorizate impecabil cu iluminat prietenos cu mediul şi finisaje premium.

Din dorinţa de a le oferi clienţilor săi experienţe de shopping cât mai plăcute şi relaxante, anumite zone din Iulius Mall Timişoara vor avea parte de un refresh în materie de design interior, care va emana rafinament stilistic şi vitalitate. Astfel, clienţii se vor bucura de spaţii intens luminate, datorită sistemului LED folosit. O bandă cu tehnologie ecologică LED de aproximativ 4 kilometri, echivalentul distanţei între Iulius Mall şi Dumbrăviţa, şi alte peste 1.700 de corpuri LED vor contribui la creşterea gradului de iluminare interioară a mall-ului.

Culoarele interioare ale celui mai mare mall din afara Capitalei vor fi deosebit de elegante datorită celor peste 4.000 mp de pardoseală din marmură şi granit, o suprafaţă generoasă cât şapte terenuri de tenis. Decorul va fi completat de cei 23.000 mp de finisaje aparte pentru plafoane şi stâlpi, realizate din vopsele speciale şi cele mai moderne materiale din domeniu.

La crearea ambientului deosebit de relaxant vor contribui plantele decorative, care vor înfrumuseţa noile spaţii de odihnă pentru clienţi.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*