Ultimele stiri

Lord of the Dance, cel mai bun spectacol de dans din lume, ajunge la Timişoara. Cât costă biletele

Cel mai de succes spectacol de dans din lume poposeşte şi în oraşul de pe Bega. Faimosul show creat de însuşi Michael Flatley, Lord of The Dace, cel numit show-time extravanganza, va putea fi admirat la Sala Olimpia, pe 11 martie, în cadrul unui turneu naţional.

Spectacolul de sunet și imagine cunoscut în întreaga lume drept cel mai de succes show exprimat prin limbajul universal al dansului, prezintă defapt o uniune de folclor irlandez bazat pe lupta dintre bine și rău. Povestea Lord of The Dance urmărește aventura protagonistului care luptă împotriva personajului negativ „Don Dorcha” acesta din urmă fiind prins în încercarea de a pune stăpânire pe Planeta Irlanda. „Lord of The Dance” reușește în final să-și demonstreze statutul de erou și câștigă lupta cu ajutorul unui spiriduș, în timp ce în paralel se desfășoară o altă poveste prezentată în pași de dans, o poveste care pune în antiteză iubirea și dorința.

Povestea show-ului  a început pe 2 Iulie 1996 la The Point Theatre în Dublin, unde Michael Flatley a organizat un spectacol grandios în doar 8 săptămâni. Evenimentul din Timişoara are loc pe 11 martie, de la ora 20.00, la Sala Olimpia, iar biletele de intrare costă între 150 şi 300 de lei.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*