Ultimele stiri

Lovitură grea pentru contrabandiștii de țigări din Timiș [VIDEO]

mascați

Un microbuz plin cu tigări de contrabandă a fost oprit pe Calea Șagului de polițiștii de frontieră și de procurorii DIICOT. Acțiunea a mers la sigur, căci cei din mașină erau monitorizați de mai mult timp ca făcând parte dintr-o grupare specializată pe contrabanda cu țigări. Ulterior au fost făcute percheziţii la domiciliile unor persoane suspectate că ar face parte din această grupare.

Imediat după flagrantul din trafic, polițiștii au descins în alte opt locații din județul Timiș, unde au descoperit zeci de baxuri de tigări, dar și sute de litri de alcool.

În urma descinderilor, la sediul DIICOT au fost duse cinci persoane pentru audieri, urmând ca procurorii să stabilească ulterior dacă vor propune reţinerea şi arestarea lor preventivă.

UPDATE:

Suspecţii duşi la parchet în urma percheziţiilor au fost reţinuţi pentru 24 de ore. 15.630 de pachete cu ţigări de contrabandă şi 345 de litri de alcool sârbesc au găsit polițiștii de frontieră în ascunzătorile lor.

Toată marfa a fost confiscată. La fel și cei 760 de euro descoperiți într-una dintre locuințe. Valoarea totală a bunurilor se ridică la aproape 200.000 de lei.

Reținuții urmează să fie prezentaţi magistraţilor cu propunere de arestare preventivă pentru constituire sau aderare la un grup infracţional organizat, dar şi pentru contrabandă.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*