Ultimele stiri

Lovitură grea pentru Gabriela Firea! Ce a pățit politicianul

gabriela firea

Printre tinerii care au picat examenul de maturitate se numără și băiatul Gabrielei Vrîncenu Firea, senator și șefă a PSD Ilfov.

Tudor Ştefan Firea, fiul Gabrielei din căsnicia cu Răsvan Firea, a susținut Bacalaureatul la The Mark Twain International School din Voluntari și a obținut nota 1,2 la Limba și literatura română, 5,15 la Istorie si 3,6 la Sociologie.

La liceul respectiv au suținut  Bacalaureatul 13 absolvenți, 11 dintre aceștia obținând note de promovare. The Mark Twain International School și American International School of Bucharest  sunt singurele instituții de învătâmânt din România unde elevii pot susține  Bacalaureat  internațional, costul studiilor și examenul costând in jur de 40.000 de euro, scrie Libertatea.

4 Commentarii pe Lovitură grea pentru Gabriela Firea! Ce a pățit politicianul

  1. Cred ca are un fiu rasfatat…il doare undeva de scoala…

  2. Toti parinti sufera pentru insuccesul copiilor.As fi curios insa ce note a avut domnisorul Tudor Stefan FIREA pe parcursul anilor de studii. Daca a avut tot note mici (sigur au fost peste 5), ar avea o explicatie, desi majoritatea absolventilor au considerat subiectele mai usoara decat in anii anteriori. Dar daca notele din anii de studii au fost mari, CUM LE-A OBTINUT???

  3. asa-i trebuie daca in loc sa SE ocupe de copii iL linge PE PONTA. IN LOC SA FIE MAMAM A FOST DOAR AMANTA SI POLITICIAN. ASADAR NU TREBUI SA FACI COPII CU NEMILUITA SI CU TOTI BARBATII, TREBUIE SA SI VEZI DE EI. MAI ALES CA AI BANI CACALAU. CUM A GANDIT ACEASTA INDIVIDA SA-L APERE PE PONTA AtUNCI CAND A MURIT AURA IN ACCIDENTUL AVIATIC SAU CAND IONUT A FOST MANCAT DE CAINI????VEDETI CA NU ESTE MAMA SI CA DOAR II CONCEPE??????? NU AM MILA PENTRU ASA PERSOANE. SI-A ATRAs PRIN POLITIC OPROBIUL PUBLIC DAR SI OPROBIUL SPIRITUAL . SI ASTA NU ESTE NIMIC DACA NU ISI ALEGE ALT DRUM.

  4. Zamolxe's Bulet // 26 iulie 2015 a 01:46 // Răspunde

    Pai de unde 40.000 euro din salariu de politician? Nu se vede ca fura la greu stimate DNA?

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*