Ultimele stiri

Lovitură pentru Antena 3: DNA s-ar putea muta în sediul Intact

sediul intact

Lovitură dură pentru Antena 3, din partea DVA. Într-un interviu dat pentru ziare.com, Laura Codruța Kovesi a anunțat că este în căutarea unui nou sediu pentru Direcția Națională Anticorupție, iar sediul în care își desfășoară activitatea Trustul Intact este una dintre variante. Mai mult, noul sediu al DNA poate fi chiar clădirea din care transmite Antena 3.

„Unul dintre motivele invocate de Finanţe pentru neexecutarea hotărârilor este că nu se pot vinde imobile la preţ bun de piaţă. Nu trebuie să le vinzi. Multe instituţii se plâng că nu au sedii. Şi DNA are nevoie de un sediu mai mare. De ce să pătim chirie sau să cumpărăm un sediu? (…) O să încerc anul acesta să verific toate imobilele confiscate în baza dosarelor DNA pentru că avem nevoie de un nou sediu şi am să fac demersuri să îl primim”, a declarat Kovesi.

Vă reamintim că sediul Intact a fost confiscat de stat în momentul în care Dan Voiculescu a fost condamnat în dosarul ICA. Șeful DNA a mai afirmat pentru aceeași sursă că “bunurile și imobilele confiscate în acel dosar au fost trecute în proprietatea statului. Vom fi atenți cum vor fi gestionate”.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*