Ultimele stiri

Lovitură sub centură! Dani Oțil o IRONIZEAZĂ pe Mihaela Rădulescu, după ce a făcut-o grasă pe o concurentă de la „Românii au talent”

mihaela radulescu dani otil

Dani Oțil nu a ocolit nici el subiectul fierbinte al ultimelor zile: momentul în care Mihaela Rădulescu a făcut-o grasă pe o concurentă la emisiunea „Românii au talent”. În stilul său caracteristic, antenistul a ironizat-o pe Răduleasca.

După un moment artistic susţinut de două fetiţe în vârstă de opt ani în emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”, fostul iubit al Mihaelei Rădulescu a avut o remarcă oarecum răutăcioasă.

„Ce ghinion am şi eu ca om de televiziune! Dacă una avea un kilogram sau două în plus şi ziceam asta, o săptămână toată lumea vorbea de mine, aveam contracte, lumea mă ciupea pe net. Veneau specialişti, dansatori, coregrafi, bucătari, toţi spuneau de mine ceva, dar nu am acelaşi noroc şi desigur…acelaşi onorariu” , a spus Dani Oţil la finalul prestaţiei.

Fără să dea nume, fără să uite, Dani Oțil a adus-o din nou în prim plan pe cea cu care s-a iubit ani buni, scrie Libertatea.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*