Ultimele stiri

Lovitură teribilă pentru Connect-R! Ce a pățit artistul

connect-r

Noi schimbări la Antena 1! Cel mai afectat de deciziile luate pentru noua grilă pare a fi Connect-R. Pentru că anul acesta s-ar părea că nu se mai face al treilea sezon „România dansează”, solistul va pierde bani frumoşi: 35.000 de euro.

Două show-uri de dans ar fi prea mult la Antena 1, iar conducerea postului tv din Băneasa şi-a dat seama de acest lucru. Cum anul acesta a fost difuzat deja un sezon „România dansează”, la anul show-ul este posibil să nu se mai regăsească în grila postului. Motivul ar fi acela că pe micile ecrane vor mai fi alte două show-uri de acelaşi gen, „Dancing with the stars”, dar şi un altul, cu dansuri pe gheaţă. Pentru că au rămas pe dinafară, se pare că juraţii de la „România dansează” sunt deja în discuţii cu producătorii noului show de dans.

Până în acest moment doar Monica Petrică (35 de ani) şi CRBL (36 de ani) par să fie în cărţi pentru „Dancing with the stars”. Însă nu acelaşi lucru se poate spune ­despre Connect-R (32 de ani). Solistul nu e în cărţi pentru juriul din care face parte şi Mihai Petre, iar surse din apropierea lui spun că el va avea în toamnă o perioadă foarte încărcată de concerte şi că acesta este, de fapt, motivul pentru care nu ar vrea să fie suprasolicitat şi la filmări de televiziune, scrie Click.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*