Ultimele stiri

Lucian Mîndruță îl face „praf” pe Victor Ponta, după ce a aflat că își petrece concediul în Dubai

lucian mindruta

Comentariu fără precedent făcut de Lucian Mîndruță pe Facebook, după ce a apărut fotografia cu Victor Ponta la Abu Dhabi. Premierul a decis să-și ia concediu după ce a pierdut alegerile prezidențiale și a plecat, pentru câteva zile, tocmai în Emiratele Arabe. Victor Ponta nu a plecat singur, ci însoțit și de Sebastian Ghiță.

Lucian Mîndruță a scris un mesaj dur pe Facebook, mai ales după ce a văzut fotografia din Abu Dhabi în care premierul apare în compania unei doamne brunete, în timp ce soția sa, Daciana Sârbu, se află la Viena.

„Deci marele român petrece într-o țară musulmană. Marele familist e în poză lângă o brunetă. Marele apărător al săracilor e într-un club de noapte unde probabil că dai un salariu mediu din România într-o seară. Și voi mă înjurați pe mine când vă zic că stânga strânge leneșii și neisprăviții, ca să-i îmbogățească și mai tare pe șefii ei. Na, uite că mi-a ajutat Dumnezeu (tocmai mie) să adaug și-un epitet către postacii și fanii PSD care comentează aici: fraierilor!”, a scris vedeta pe rețeaua de socializare.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*