Ultimele stiri

LUCRARE DE MÂNTUIALĂ! Cea mai îngustă pistă de biciclete se află la Timișoara

Timișoara rupe orice record în ceea ce privește amenajarea pistelor pentru bicicliști. După pista ce termină într-un zid și după cea șerpuită, orașul de pe Bega se poate „lăuda” și cu, probabil, cea mai îngustă pistă din România. Pe unele porțiuni, traseul are o lățime de doar 35 de cm. Pe de altă parte, primarul Nicolae Robu atrage atenția că lucrarea nu este recepționată.

Aproape nimeni nu s-a încumetat să circule cu bicicleta pe noua pistă de pe strada Gheorghe Cotosman din cartierul Fratelia. Traseul, care la început are o lățime normală, se îngustează, iar, la un moment dat, ajunge să măsoare doar 35 cm. Mai mult, cei ce s-ar aventura într-un astfel de sport extrem ar avea toate șansele să se lovească de stâlpii ce străjuiesc pista, sau chiar de cei din mijlocul ei.

Lucrarea a fost finalizată la sfârșitul anului trecut, dar nu a fost încă recepționată de Primărie, atrage atenția primarul Nicolae Robu. Acesta dă asigurări că situația nu va rămâne așa și că cei 170 de mii de euro investiți de municipalitate nu se vor pierde. Conform acestuia, dacă va fi loc pista va fi lărgită, iar dacă nu, se va renunța la aceasta.

Totuși, până la remedieri, iubitorii mersului pe două roți, se arată furioși. Iată un filmuleț postat de unul dintre cei ce au avut curajul să încerce trotuarul pe care constructorii au decis să-l transforme în pistă pentru biciclete:

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*